Stalventilatie

U weet dat goede stalventilatie van groot belang is voor de gezondheid van uw vee. Gezond vee presteert beter en levert u het meeste op. Hengeveld Installatietechniek geeft u op maat adviezen over stalventilatie, installatie en onderhoud.

Wat doet Hengeveld Installatietechniek voor uw stalventilatie?
Wij monteren en onderhouden alles voor uw stalventilatie in zowel oude stallen als nieuwbouw stallen. Ook kunt u gebruik maken van onze grote expertise en u door ons laten voorlichten over het belang van stalventilatie. Alle uitvoeringen worden op maat gemaakt naar uw wensen en aangepast aan uw stalconstructie.

Wij bieden alle soorten stalventilatie

  • Horizontale en verticale systemen
  • Handmatig of automatische stalventilatie
  • Keuze uit frequentie of transformatie systemen voor ligboxstal of melkstal

Wij monteren gaas aan de zijgevels van uw stal. Voor de grootveestal is dit vogelwerend gaas en voor jongveestallen windbreekgaas. Naast de stalventilatie voor uw zijgevels, bieden we ook systemen die dienen als deur of als gordijn. Deze deuren zijn leverbaar tot 18 meter breed en zijn onbeperkt in hoogte verkrijgbaar.

Ook leveren wij stalventilatoren. Deze bieden op warme dagen verkoeling en blazen op koude dagen een warme luchtstroom door uw stal. Ze zijn onmisbaar in iedere stal.

Contactformulier
stalventilatie installatie - Neede boeren
Stalventilatie Twente Achterhoek - Neede
Stalventilatie Niek Hengeveld Neede